Hopp til innholdet
Bubblare » Blogg » Stand up i Norge 2022

Stand up i Norge 2022

Hvordan oppdage nye komikere? Det er et spørsmål som ofte blir stilt blant dem som liker å se på stand up. Nå har nettstedet bubblare tatt kontroll og skal vise deg ny humor og hvor du kan finne det! Du kommer garantert til å finne noe du kan le av.

Hva er egentlig morsomt?

Det er rart å tenke på at vi mennesker er så forskjellige og at vi synes forskjellige ting er så morsomme. Kanskje det er dette som gjør oss unike? Det å le er uansett noe vi alle burde gjøre med av, så kanskje du bør sette deg ned og finne deg en ny komiker?

Det å finne seg en komiker man liker kan være ganske vanskelig, rett og slett fordi vi har så forskjellige standarder på hva vi synes er morsomt. Derfor kan det være at du kan sette deg ned og skrive noen kriterier på hva du liker og kanskje hva slags humor du allerede ler av.

Dra ut!

Det vi alle kan bli flinkere på, det er å dra på arrangementer. Det finnes så mange arrangementer i Stand up i Norge 2022 at du burde sjekke ut hva som tilbys på din hjemmebane. Det kan rett og slett være en utrolig bra måte å finne en komiker som passer akkurat deg på!