Hopp til innholdet
Bubblare » Blogg » Norske komikere latter

Norske komikere latter

Siden bubblare er en samleside for deg som elsker humor og som elsker å le. Latter i Oslo er igjen åpent og du kan nå oppleve komikere live. Les anmeldelser her og hold deg oppdatert via våre sider. Vi er best på humor og komedie.

Latter og komedie

Aldri har vel verden att så behov for å le som nå. Heldigvis er norsk humor våknet til live igjen og live show og tv humor kommer med nye friske krumspring. Benytt deg av muligheten nå som det meste er åpent til å oppleve litt humor og standup der det skjer.

I høst vil stadig flere humorkanaler våre oppe og gå igjen og mange nye sceneshow rulle og gå for fulle hus. Få med deg alt som skjer, når det skjer og ikke kast bort muligheten til å lese om alt som er artig. Vi har dybdeartikler og historiske artikler om humor.

Humor er over alt

Norske komikere latter og Aker Brygge er igjen åpen for live humor så ta turen innom nå. Eller se humor på tv som Side om side eller på humorkanaler som TvNorge. Vi tipser og anmelder siste nytt og diskuterer ny og eldre humor. Les alt om humor på våre sider.